Apsilankymas gimnazijoje

Ikimokyklinukų apsilankymas L. Narbuto gimnazijoje

2017 m. gegužės 25 dieną, Kalesninkų lopšelio – darželio lenkų ir lietuvių grupių vaikai, kartu su auklėtojomis lankėsi Kalesninkų L. Narbuto gimnazijoje. Čia vaikai turėjo galimybę susipažinti su „Interaktyviomis grindimis“ ir išbandyti jos teikiamas galimybes, lavinamuosius žaidimus. Užsiėmimą pravedė pradinių klasių mokytoja Irena Miliun. Vaikams tai suteikė daug teigiamų emocijų, viskas buvo nauja ir įdomu.

Po susipažinimo su „Interaktyviomis grindimis“, keliavome į logopedės Kristinos Jundo klasę, kuri dirba su priešmokykline grupe. Čia vaikai galėjo plačiau sužinoti apie logopedės profesiją. Taip pat susipažinti ir pažaisti su „Šviesos stalu“ ir pabendrauti su grupės vaikais.

Grįždami į darželį vaikai dalijosi savo patirtais įspūdžiais, daugiausiai emocijų sukėlė žaidimai ant „stebuklingojo kilimo“.

Apsilankymas gimnazijoje ir bendra veikla su priešmokyklinukais buvo iš anksto įtraukta į Kalesninkų lopšelio – darželio veiklos planą, siekiant abipusio bendradarbiavimo.

Auklėtoja Neringa Ulbinaitė

Nr1Nr2Nr3

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>